YOU BETTER WORK, BITCH

Under två veckor har jag nu arbetat. På två veckor har jag lärt mig jättemycket men jag har väl ungefär lika mycket kvar och lite till att lära in. Det var till en början energikrävande och tufft men har nu övergått till att ge mig energi istället. Jag menar, det var ju ändå 1.5 år sedan jag sist arbetade….

Det jag hittills kan konstatera är att det är roligare att arbeta som koordinator än som administratör. Som koordinator arbetar man mer mer människor och är med ”där det händer” med evenemang och bokningar. Det trivs jag jättebra med. Jag är en people-person.

Jag behöver bygga ut mitt kontaktnät i framtida arbetssyfte, det har varit för fattigt, och jag kommer verkligen kunna göra det här.

Sen finns det ju fördelar med att sitta som admin på en kontorsstol en hel dag också med nosen ner i en hög papper – jag saknar musiklistor, valfri klädsel och dagar jag själv kan planera. Inte så konstigt kanske när man arbetat själv på ett kontor i nästan tio år.

Jag försöker fortfarande ta reda på vad jag vill bli och vad jag vill arbeta med i framtiden (eftersom lärardrömmen inte kommer bli av, för mkt studielån/för lite lön/för mkt slit/för vad egentligen) så det här är en bra väg för mig att gå. Testa något nytt och uppleva en helt annan typ av arbetsdag.

Det är kul på mitt nya jobb, för att sammanfatta. Jag trivs riktigt bra hittills.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s